En
Ru
LÄHETÄ PAKETTI
SUOMESTA
VENÄJÄLLE
 

Vahingonkorvaus paketin katoamisesta tai vaurioitumisesta

Teemme parhaamme toimittaaksemme pakettisi perille mahdollisimman nopeasti ja vahingoittumattomina. Mutta joskus paketti vaurioituu tai katoaa ja tässä toimintaohjeet niitä tilanteita varten.
Koska olemme Venäjän Postin virallinen edustaja, saat korvausta kadonneesta tai rikkoutuneesta paketista maailman Postiliiton sopimusten mukaisesti. Tätä varten sinun on täytettävä oheinen hakemuslomake tai tehtävä hakemus suoraan Venäjän Postin verkkosivuilla. Korvaushakemuksen voi täyttää joko lähettäjä tai vastaanottaja ja myös asiamies voi jättää hakemuksen. Yleensä korvaus maksetaan paketin lähettäjälle. Kun paketti on lähetetty kauttamme, haemme korvausta edelleen Venäjän Postilta. Saatuamme korvauksen heiltä, niin maksamme sen edelleen asiakkaalle.
Postisääntöjen mukaan vakuuttamattomat lähetysten korvaukset korvataan seuraavasti:
Pikkupaketti
MAX 30 SDR
Priority paketti
MAX 40 SDR + 4,5 SDR/kg
EMS
MAX 130 SDR
*Yhden SDR:n arvo nyt n. 1,20 euroa , kurssi SDR tällää

Jos paketti oli vakuutettu, niin korvaus maksetaan paketin ilmoitetun arvon mukaan ja lisäksi korvaamme lähetyskustannukset. Vakuutusmaksua ei korvata. Vakuutus myönnetään vain Priority- ja EMS -lähetyksille. Ulkomaanpostin korvaushakemukset käsitellään kuuden kuukauden kuluessa korvaushakemuksen saapumispäivästä, EMS-pakettien korvauskäsittelyaika on neljä kuukautta. Jos pakettia ei löydy ko. ajassa, niin korvaus maksetaan 10 päivän kuluessa myönteisen korvauspäätöksen lähettämisestä. Päätös lähetetään joko hakemuksessa ilmoitettuun osoitteeseen tai sähköpostitse.
Kysyttävää? Ota yhteyttä!
1) Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella

Olemme sen jälkeen yhteydessä. Voit laittaa lisätietoihin esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

2) Kartoitamme yhdessä tarpeesi

3) Sovitaan jatkosta

Keskusteltuamme kanssasi voimme ehdottaa parhaiten tarpeisiisi soveltuvaa ratkaisua
Autamme sinua mielellämme
kaikissa pakettilähetyksiä Venäjälle koskevissa kysymyksissä
Sähköposti
Nimi
Puhelin
Kysymys tai kommentti
By sending your data through this form you agree with our privacy policy