Duty free parcels in Russia since 1/04/24 is 200 euro
 

Teemme pakettien lähettämisen helpoksi

RusPostExpress on wCargon logistiikkapalvelu. WCargo on toiminut Venäjän kaupan rahtikuljetuspuolella vuodesta 2003, ja nyt olemme räätälöineet yhdessä Venäjän postin kanssa kustannustehokkaan, vaivattoman ja nopean toimitusketjun pakettien lähettämiseksi. Palvelumme on kehitetty erityisesti verkkokauppojen tarpeisiin, mutta sitä voivat hyödyntää erinomaisesti myös satunnaisemmin paketteja lähettävät yritys- ja yksityisasiakkaat.

Olemme Venäjän postin virallinen edustaja Suomessa, Pohjoismaissa sekä Baltiassa. Yhteistyösopimuksemme kautta koko Venäjän postin laaja ja asiantunteva organisaatio on käytössämme. Säännöllisten tapaamisten ja suorien yhteyksien ansiosta voimme välittää asiakkaidemme toiveet suoraan perille Venäjän postille. Tarvittaessa voimme soittaa jopa suoraan rekkaan tai juristille esimerkiksi lupa-asioihin liittyvissä kysymyksissä. Meillä onkin tapana sanoa, että meillä on "kuuma linja" Venäjälle.

Panostamme nykyaikaiseen teknologiaan ja saumattomiin prosesseihin, mutta meille on myös tärkeää, että asiakkaamme kokevat, että välitämme ja tunnemme heidän tarpeensa. Haluamme olla kumppani, joka tekee mahdottoman mahdolliseksi ja tarjoaa niin paketin lähettäjälle kuin vastaanottajallekin ainutlaatuisen palvelukokemuksen.

Missiomme on avata ovi Venäjälle. Jutellaan lisää!

Asiakastarinoita

    Ajankohtaista
    Täältä löydät meitä koskevia tiedotteita, uutisia ja tietoa tapahtumista, joihin osallistumme