En
Ru
LÄHETÄ PAKETTI
SUOMESTA
VENÄJÄLLE
 
Paketin lähettäminen Venäjälle on nyt helppoa

RusPostExpress on wCargon ja Venäjän postin yhteinen logistiikkapalvelu. WCargo on toiminut Venäjän kaupan rahtikuljetuspuolella vuodesta 2003, ja nyt olemme räätälöineet yhdessä Venäjän postin kanssa kustannustehokkaan, vaivattoman ja nopean toimitusketjun pakettien lähettämiseksi. Palvelumme on kehitetty erityisesti verkkokauppojen tarpeisiin, mutta sitä voivat hyödyntää erinomaisesti myös satunnaisemmin paketteja lähettävät yritys- ja yksityisasiakkaat.

Olemme Venäjän postin virallinen edustaja Suomessa, Pohjoismaissa sekä Baltiassa. Yhteistyösopimuksemme kautta koko Venäjän postin laaja ja asiantunteva organisaatio on käytössämme. Säännöllisten tapaamisten ja suorien yhteyksien ansiosta voimme välittää asiakkaidemme toiveet suoraan perille Venäjän postille. Tarvittaessa voimme soittaa jopa suoraan rekkaan tai juristille esimerkiksi lupa-asioihin liittyvissä kysymyksissä. Meillä onkin tapana sanoa, että meillä on "kuuma linja" Venäjälle.

Panostamme nykyaikaiseen teknologiaan ja saumattomiin prosesseihin, mutta meille on myös tärkeää, että asiakkaamme kokevat, että välitämme ja tunnemme heidän tarpeensa. Haluamme olla kumppani, joka tekee mahdottoman mahdolliseksi ja tarjoaa niin paketin lähettäjälle kuin vastaanottajallekin ainutlaatuisen palvelukokemuksen.

Missiomme on avata ovi Venäjälle. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!


Olga Wegelius
wCargo CEO
Hei! Olen Olga Wegelius, rahtiyritys wCargo Oy:n perustaja, pääomistaja ja toimitusjohtaja
vuodesta 2003. RuspostExpress on uusi brändimme, jonka kautta paketin lähettäminen Venäjälle on entistä helpompaa ja kustannustehokkaampaa – ja erinomainen mahdollisuus etenkin verkkokaupoille laajentaa toimintaansa Venäjän laajoille ja ostovoimaisille markkinoille.

Pakettien lähettäminen Venäjälle ei ole lainkaan niin vaikeaa kuin moni pelkää, ja me autamme sinua mielellämme prosessin eri vaiheissa, tulliselvityksestä erilaisten Venäjän markkinaa koskevien erityiskysymysten selvittelyyn. Asiakaspalvelumme vastaa asiakkaidemme kysymyksiin suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Lue lisää palveluistamme, joilla voit säästää ja yksinkertaistaa omaa toimintaasi.

Olemme Suomalais-Venäläisen Kauppakamarin jäsen. Parhaillaan osallistumme myös Business Finlandin järjestämään nelivuotiseen Experience Commerce Finland -ohjelmaan, jonka myötä haluamme omalta osaltamme olla auttamassa suomalaisyritysten pääsyä Venäjän markkinoille.

Venäjän verkkokauppamarkkina on jäänyt toistaiseksi jälkeen muun maailman kehityksestä, mutta sen ennustetaan ottavan pian muuta maailmaa kiinni valtavin harppauksin. Tällä hetkellä vain 35 prosenttia venäläisistä kuluttajista ostaa verkkokaupasta, mutta luvun arvioidaan nousevan EU:n 60 prosentin tasolle jo vuosien 2023–2024 aikana. Meillä on siis miljardien eurojen potentiaali naapurissamme. Meiltä saat logistiikkapalvelut, joiden avulla jokainen venäläinen kuluttaja on tavoitettavissa, asuipa hän Viipurissa tai Vladivostokissa.

Yhteistyöterveisin,
Olga Wegelius
CEO, wCargo Oy

Ajankohtaista
Täältä löydät meitä koskevia tiedotteita, uutisia ja tietoa tapahtumista, joihin osallistumme
Pääkumppanimme