Duty free parcels in Russia since 1/04/24 is 200 euro
 

Kuinka lähetät pakettisi
kustannustehokkaasti ja vaivattomasti?

Keräsimme käyttöösi 5 ohjetta

1
Lähetä useita paketteja yhdessä suuremmassa erässä
Kerää useita paketteja yhteen koontikuljetukseen ja säästä kustannuksissa Suomen puolella/toimittaessasi paketteja ulkomailta Suomen kautta edelleen Venäjälle. Teknisesti se toimii yksinkertaisesti kuljetusten tilausjärjestelmässämme, MyELS. Syötä tiedot jokaisesta paketista (Purchase) ja yhdistä sen jälkeen kaikki paketit yhteen lähetykseen (Dispatch). Koontilähetyksen hinta lasketaan pakettien kokonaispainosta.
2
Yksittäisen paketin hinta lasketaan sen painon mukaan, ei tilavuuden mukaan
Selkeä hinnoittelumme auttaa sinua antamaan paremman hinnan myös loppuasiakkaallesi. Emme peri mitään lisäkuluja ja mm. polttoainelisä kuuluu jo paketin hintaan. Pakettivaihtoehtomme.
3
Aseta prioriteettisi - nopein toimitusaika ei ole aina tärkein toimituskriteteeri asiakkaalle
Venäjän ja Pohjoismaiden verkkokaupan viimeisimmän raportin mukaan asiakkaat arvostavat tuotteiden halvempia hintoja ja selkeitä seurantatietoja enemmän kuin lyhyitä toimitusaikoja. Tällöin Priority paketti on optimaalinen toimitustapa. Sen toimitusajat Venäjän isoimpiin läntisiin kaupunkeihin on 4-6 arkipäivää Virolahden terminaalistamme asiakasta lähimpään postitoimistoon. Jos haluat, että paketti toimitetaan kaksi kertaa nopeammin-valitse EMS, jonka toimitusaika on 2-4 arkipäivää kotiovelle.
4
Venäläinen verkkokauppa-asiakkaasi saa kaikki ostot ilman arvonlisäveroa ja siksi hinta on hänelle houkutteleva
Asiakkaasi säästää arvonlisäveron täysimääräisenä, jos tuotteiden arvo on alle 200 euroa. Jos tavaroiden hinta ylittää 200 euroa, niin venäläinen kuluttaja maksaa 15% tullimaksun yli 200 euroa ylittävältä osalta. Postimaksua ei lasketa mukaan tuotteiden arvoon. Tullimaksuista vastaa suoraan venäläinen kuluttaja, esimerkkejä tullimaksun määräytymisestä.
5
Automatisoi lähetyspalvelusi
Tee kanssamme suora integraatio API-rajapinnan kautta tai käytä valmiita rajapintaratkaisuja (Shopify, Magento2, Consignor). Alussa voit käyttää myös muita tietojen syöttöä nopeuttavia toimintojamme.
Usein kysyttyjä kysymyksiä

Meidän asiakastarinoita

    Ota yhteyttä ja kartoitetaan parhaat pakettilähetysratkaisut
    Me vastaamme mahdollisimman pian