Duty free parcels in Russia since 1/04/24 is 200 euro
 
Lähetä paketti kaikkialta Suomesta Venäjälle
Jos haluat tehdä tilauksen rekisteröityneenä asiakkaana, niin rekisteröidy oikeasta yläkulmasta. Niin toimimalla tilauksesi jää järjestelmään näkyviin, kun olet tallentanut tilauksen vaikka maksua ei ole vielä suoritettu.
Valitse ensin lähtöpaikka kohdasta Country from. Valitse Finland, koska se vaihtoehto sisältää toimituksen myös Suomen sisällä Virolahden terminaaliimme ja vastaavat tiedot vastaanottajasta: Maa, kaupunki ja postinumero. Voit lähettää samalla tavalla paketteja myös muihin maihin. Näet maavaihtoehdot Country to -liukuvalikon alta.

Lisäksi ilmoita tässä paketin mitat ja paino. On tärkeää, että nämä tiedot ovat oikein, jotta laskuri osaa laskea toimitukselle oikean hinnan.
Valitse pakettivaihtoehto. EMS-paketti on nopeampi ja toimitetaan vastaanottajan kotisoitteeseen. Priority paketti on edukkaampi vaihtoehto ja se toimitetaan vastaanottajan lähimpään postitoimipaikkaan.
Tämän jälkeen valitse haluamasi lisäpalvelut. Yleisimmät lisäpalvelut ovat vienti-ilmoituksen laadinta Suomen tullille (declaration) ja Pick up -service eli paketin nouto lähettäjän osoitteesta. Jos teemme vienti-ilmoituksen puolestasi, niin ilmoitathan meille henkilötunnuksesi viipymättä kun olemme lähettäneet asiasta sähköpostikyselyn.

Jos olet valinnut noudon, niin ilmoitathan sähköpostiin myös, milloin olet tavoitettavissa, jotta Matkahuolto osaa olla paikalla oikeaan aikaan. Vaihtoehdot ovat aamupäivä 8-12 tai iltapäivä 12-16, joten varaudu olemaan paikalla, jos teet noutotilauksen. Nopeimmin saat tilauksen eteenpäin viemällä paketin itse Matkahuollon palvelupisteeseen.

Huomaathan, että tietojen syötön jälkeen yläpalkkiin muodostuu hinta lähetykselle.
При выборе тарифа система предложит Вам доп услуги. Выбирайте Customs declaration если хотите, чтобы мы заполнили декларацию в таможню Финляндии , наличие экспортной декларации обязательно, это требование таможни, касается всех посылок. Даже если Вам не нужна декларация, она все равно должна быть оформлена на посылку.
В этом блоке можете выбрать доп. услуги, если необходимо сделать доп работу с посылкой.
HUOMIO: Jos paketti saapui Suomeen EU:n ulkopuolelta
Kun valitset palveluita, niin valitse se kuljetusyhtiö, joka toimitti paketin wCargolle. Jos et tiedä, niin kysy sähköpostitse wcargo@wcargo.eu

HUOMIO: kuljetuksessa olevat paketit lähtevät samalla tavalla kuin ne saapuivat, niitä ei voi yhdistää muihin kauttakulku- tai eurooppalaisiin!

ВНИМАНИЕ
: посылки в транзитном статусе уходят так же как пришли, их нельзя сконсолидировать с другими транзитными или европейскими!
Täytä osoitetiedot

Блок с адресной информацией
Syötä paketin lähettäjän ja vastaanottajan tiedot. Täytä vain *-merkityt kentät valitse lähettäjän ja vastaanottajan tyyppi (Yritys - jos kyseessä on oikeushenkilö, verkkokauppa, josta ostit tavarat, Yksityinen - 99% tapauksista vastaanottajalle Järjestelmä ei salli sinun muuttaa myymälän maata, älä kiinnitä huomiota, täytä myyjän osoite ja ALV-numero.

Укажите данные отправителя и получателя посылки. Заполняйте только поля, помеченные *
выбирайте тип отправителя и получателя (Business - если юридическое лицо, интернет магазин, в котором Вы купили товар, Private - в 99% случаях для получателя
Система не даст Вам сменить страну магазина, не обращайте внимания, заполните адрес и VAT номер продавца.
Tiedot paketin sisällöstä
Tiedot paketin sisällöstä
Tämä on tietojen syötön kannalta tärkein ja valitettavasti myös hankalin vaihe. Olethan tarkkana, jotta syötät tiedot oikein.

Sarake Shipment

Valitse paketin tyyppi kohdasta Shipment category. Avaa liukuvalikko ja valitse oikea vaihtoehto. Yksityishenkilöiden lähetyksissä useimmin kyseessä on lahja. Sen vieressä on kohta In case of non delivery. Se tarkoittaa, että jos vastaanottajaa ei tavoiteta, niin mitä paketille tapahtuu. Jätä kenttään oletusarvo Destroy eli paketti tuhotaan, jos vastaanottajaa ei tavoiteta. Otathan tämän huomioon, kun lähetät pakettia. Pääsääntöisesti vastaanottaja tavoitetaan, mutta joskus harvoin on tapauksia, että näin käy.

Kolmas tärkeä kohta tässä sarakkeessa on, että kohdassa Order customs declaration. Jätä siihen oletusarvo Yes, jos haluat, että teemme puolestasi vienti-ilmoituksen tullille.

В первой части заполнять в общем ничего не надо. Всегда заполняйте только поля, помеченные *
Если Вы видите надпись Attach declaration, значит Вы решили предоставить экспортную от себя. Если же декларации у Вас нет, то вернитесь на шаг №2, в выбор способа доставки, и проставьте галочку в услуге "Customs declaration"
По умолчанию все частные посылки едут в Россию один раз, они не будут возвращены отправителю , следите за тем, чтобы получатель обязательно получил посылку
Vain tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia
Vain tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.
Suomen tullia varten tässä kohdassa on ilmoitettava yksityiskohtaisesti kaikki paketissa olevat tuotteet

Kohta Article description
Täytä tuotteen nimi, esim. kahvipaketti, shampoo, suklaarasia

Kohta Tariff code
On tärkeää, että olet selvittänyt tuotteelle oikean tullikoodin. Vaivattomammin saat sen selville Tullin neuvontapalveluista numerosta 0295 5201. Ilmoita, minne ko. tuote on menossa, jotta tulli voi samalla tarkastaa, ettei tuote ole sanktioiden alainen. Voit myös selvittää tietoa esim. oheisen linkin kautta https://tulli.fi/asiointi-info/palvelut/haku-ja-kyselypalvelut/fintaric.
Заполняется, как и вся форма , латиницей
Заполняйте только поля, отмеченные *
Когда все данные по одной строке, как в примере, будут заполнены, нажимайте оранжевую кнопку ADD
Tavaroiden kappalemäärä
Tavaroiden kappalemäärä
Ilmoita kuinka monta kappaletta ko. tuotetta paketti sisältää, esim. 3 kahvipakettia. Ko. tuotteiden paino yhteensä sekä yhteisarvo. Kun olet syöttänyt tiedot paina oranssia ADD-painiketta. Jos paketti sisältää useita eri tuotteita, niin painamalla ADD-painiketta saat uuden rivin esille.

Huomio, että rivien painojen summa (nettopaino) ei saa olla suurempi kuin se, jonka ilmoitit ensimmäisellä sivulla.
Как на примере, в результате Вы увидите список вложений в посылке.
Сумма весов по строчкам (вес нетто) не должна быть больше, чем та, которую Вы заявили на первой странице
Где Вам взять код ТНВЭД

Kun olet syöttänyt kaikki paketin tiedot, niin siirry seuraavalle sivulle painamalla next. Viimeisellä sivulla lisää rasti kohtaan, ettei lähetys sisällä kiellettyjä aineita, hyväksyt toimitusehdot ja en ole robotti. Sen jälkeen saat maksulinkin lähetykselle.