Ajankohtaista

Kuinka lähetät pakettisi kustannustehokkaasti Venäjälle?

Yksittäisen paketin hinta lasketaan sen painon mukaan, ei tilavuuden mukaan

Selkeä hinnoittelumme auttaa sinua antamaan paremman hinnan myös loppuasiakkaallesi. Emme peri mitään lisäkuluja ja mm. polttoainelisä kuuluu jo paketin hintaan.

Lähetä useita paketteja yhdessä suuremmassa erässä

Kerää useita paketteja yhteen koontikuljetukseen ja säästä kustannuksissa Suomen puolella/toimittaessasi paketteja ulkomailta Suomen kautta edelleen Venäjälle. Teknisesti se toimii yksinkertaisesti kuljetusten tilausjärjestelmässämme, MyELS. Syötä tiedot jokaisesta paketista (Purchase) ja yhdistä sen jälkeen kaikki paketit yhteen lähetykseen (Dispatch). Koontilähetyksen hinta lasketaan pakettien kokonaispainosta ja säästät rahaa yhdistämällä tilaukset esim. pariin viikottaiseen koontikuljetukseen terminaaliimme. 

Aseta prioriteettisi - nopein toimitusaika ei ole aina tärkein toimituskriteeri asiakkaalle

Venäjän ja Pohjoismaiden verkkokaupan viimeisimmän raportin mukaan asiakkaat arvostavat tuotteiden halvempia hintoja ja selkeitä seurantatietoja enemmän kuin lyhyitä toimitusaikoja. Tällöin Priority paketti on optimaalinen toimitustapa. Sen toimitusajat Venäjän isoimpiin läntisiin kaupunkeihin on 4-6 arkipäivää Virolahden terminaalistamme asiakasta lähimpään postitoimistoon Venäjän puolella. Jos haluat, että paketti toimitetaan tätä nopeammin valitse EMS, jonka toimitusaika on 2-4 arkipäivää kotiovelle.

Automatisoi lähetyspalvelusi

Tee kanssamme suora integraatio API-rajapinnan kautta tai käytä valmiita rajapintaratkaisuja (Shopify, Magento2, Consignor). Voit käyttää myös muita tietojen syöttöä nopeuttavia toimintojamme esim. hyväksikäyttämällä tuotekoodeja. Kun olet syöttänyt tuotekoodin tiedot kerran, niin seuraavalla kerralla tuotekoodi tuo tiedot muista tarvittavista kentistä järjestelmään automaattisesti ja vältyt turhalta naputtelulta.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan parhaat pakettilähetysratkaisut juuri sinun tarpeisiisi