Asiakasreferenssi

Postiennakon käyttöönotto nosti myyntiä jopa 70%

Freddy - italialainen vaatemerkki perustettiin vuonna 1976. Suomalainen SB Commerce Group Oy vastaa Freddyn verkkokauppojen myynnistä useissa eri Euroopan maissa, myös Venäjällä. Keväällä 2020 aloitettiin verkkokauppamyynti Suomesta Venäjälle RusPostExpressin kautta ja yritys tarjoaa ilmaiset toimitukset asiakkailleen Lahden varastoltaan kaikkialle Venäjälle.


RusPostExpress käynnisti Freddyn kanssa pilottiprojektin postiennakolla maksamiseen hyvin pian verkkokaupan avauksen jälkeen. Käytännössä tämä tämä tarkoittaa, että kuluttaja maksaa ostokset vasta toimituksen yhteydessä. Monet kuluttajat ovat arvostaneet tätä ja ruplilla maksamisen mahdollisuutta. Alku oli hieman haastavaa, mutta nyt prosessi on sujuva ja RusPostExpress tarjoaa postiennakolla maksamista kaikille verkkokauppa-asiakkailleen. Tämän toimitusmahdollisuuden tarjoaminen asiakkaille voi nostaa yrityksen myyntiä jopa 70 %, koska postiennakolla maksaminen on edelleen suosittu maksutapa Venäjällä.

Toimitukset RusPostExpressin kautta on avannut Freddy uusia mahdollisuuksia


  • joustavuutta maksutapoihin, postiennakolla maksaminen on mahdollistanut ruplilla maksamisen vasta toimituksen vastaanottamisen yhteydessä
  • lyhyet toimitusajat sekä Pietariin ja Moskovaan, jopa vain 2-4 päivää siitä, kun paketti on lähtenyt terminaalistamme