Asiakasreferenssi

Nordmaxin myynti keskittyy suosituimpiin tuotekategorioihin

NordMaxmarketilla on pitkä historia rajat ylittävässä myynnissä, ja se keräsi verkkokauppaansa kaikki suosituimmat tuotekategoriat. Akitin (Venäjän sähköisen kaupan yritysten yhdistys) tilastojen mukaan vaatteet ja kengät olivat suosituin tuotekategoria (33,2% kaikista ulkomailta tehdyistä verkkokauppaostoksista). tietokonelaitteet (9%) ja ruoka- sekä lastentavarat n. 8 % prosentin osuuksilla. Nordmaxmarketin pääpaino on kuitenkin urheiluvälineissä, kuten jääkiekkovälineissä ja urheiluvitamiineissa.

Yhtiön keskeinen kilpailuvaltti on varsin selvä. Ostamalla suoraan Suomesta venäläinen kuluttaja saa tehtyä ostoksensa edukkaammin kuin suoraan paikallisilta markkinoilta. Asiakkaan ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa tai lisämaksuja alle 200 euron ylittävistä ostoksista. Tuotteen kokonaishinta ja siihen lisättynä RusPostExpressin toimituskulut, niin venäläinen kuluttaja saa tehtyä ostoksensa edukkaammin kuin suoraan paikallisilta markkinoilta.  

Nordmax Market Oy sijaitsee Vaalimaalla, joten sen ei tarvitse maksaa lisäkustannuksia Suomen puoleisesta kuljetuksesta, vaan se toimittaa paketit suoraan RusPostExpressin terminaaliin, joka sijaitsee Virolahdella Vaalimaan rajanylityspisteen läheisyydessä. Näin se pystyy tarjoamaan kuluttajille tuotteet vieläkin edullisemmin. 

Toimitukset ovat mahdollistaneet myynnin jatkumisen koronan aiheuttamasta sulusta huolimatta ja myynnin kasvattamisen koko Venäjän alueelle.